Hirdetés

Comic-Con: Joss Whedon szuperhősöket egyenget

|

Joss Whedon neve nem jelenthet újat a hősök kedvelőinek, hiszen ő dirigálja a jövőre várható Amerika Kapitány mozit is, ma pedig kiderült, hogy...

Hirdetés

A rendezvényen tett nyilatkozata szerint Whedon úr fogja levezényelni a 2012-ben elkészülő The Avengers mozit, amelyben feltűnik többek között Vasember, Hulk, Amerika Kapitány, Thor, Nick Fury és a Fekete Özvegy is.

Természetesen a készítők már letárgyalták az egyes filmek főszereplőivel, hogy itt is eljátsszák egyszer már befutott karaktereiket, így Robert Downey Jr. ismét Tony Stark, egyszóval Vasember lesz. Fekete özvegy, vagy ismertebb nevén Natasha Romanoff ügynök bőrébe Scarlett Johansson kúszik vissza, Amerika Kapitány továbbra is Chris Evans, valamint Chris Hemsworth sem mondd le Thor nevéről. A SHIELD vezetője nélkül nem lenne teljes a csapat, így Samuel L. Jakcson újra felkapja a szemkötőt, és beáll Nick Fury-nak a kamerák elé.

A Vasember 2 moziban megismerhettük Tony Stark legjobb barátját és egyben társát, James Rhodey Rhodes-t is, aki a pletykák szerint visszatér, mint War Machine. Nem ő az egyetlen, aki pletyka szintjén állja csak meg a helyét. Clint Barton lehet Hawkeye, Neal McDonough alakíthata Dum Dum Dugan-t, továbbá Clark Gregg is feltűnik Phil Coulson bőrében.

Az utóbbi időben ment a huza-vona, hogy ki alakítsa Hulk-ot, miután a Marvel csúnyán kikosarazta Edward Norton-t. A jelek szerint megtalálták utódját, aki nem más, mint Mark Ruffalo, bár az IMDB adatlapján az ő neve mellett is ott virít a rumor, azaz pletyka felirat.

Ez lenne hát a The Avengers, a Bosszúállók, Joss Whedon rendezésében.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.