Hirdetés

Comic-Con: Karl Urban lesz az új Dredd bíró?

|

Fogalmam sincs, ki hogy van vele, de én az eredetiség híve vagyok, Stallone kifejezetten jól alakította az 1995-ös Dredd bírót, szinte kötelező alkotássá vált a filmrajongóknak.

Hirdetés

A Movieweb végre fényt derített arra a régre nyúló pletykákra, miszerint Dredd bírót Karl Urban játszhatná. Kilátogattak a Comic-Con rendezvényére tudósítani, majd felkeresték a film lehetséges főszereplőjét, aki kézségesen állt mikrofon elé.

Karl Urba nem csűrte, csavarta a szavakat, hanem megerősítette nekik (és egyúttal mindenkinek), hogy bizony ő lesz az újraélesztett Dredd bíró, ha szabad így fogalmaznom. Vajon Urban megfelel majd a nagy elvárásoknak? Stallone akkori teljesítményét nehéz felülmúlni...

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.