Hirdetés

Comic-Con: Seth Rogen nyilatkozik

|

A The Green Hornet ígéretes adaptációnak tűnik. Adott egy alap történet, amiért sokan már így is rajonganak, és a látványvilágról is mindenki áradozik.

Hirdetés

A filmről már nagyon sok információt közöltünk, megjelenési dátum, trailer, kibővített trailer, ezeket nem sorolnám fel mind, itt megtalálhatóak. A főszereplőt, Seth Rogen több számomra ismeretlen, és néhány ismerős filmben játszott már. (például itt van a Harmadik Shrek, és a Zack és Miri pornót forgat) A rendező, Michel Gondry volt az Egy makulátlan elme örök ragyogása, és a Tekerd vissza, haver! (ami kissé középszerű, de kedves, és nézhető volt) felelőse.

Térjünk vissza Rogen-re, hisz tőle származik az alábbi videó-interjú (az ilyesmi elég gyakori a Comic-Con-on):


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.