Hirdetés

Comic-Con: Skyline Információk

|

Eddig nem sok mindent közöltünk a Universal Pictures-nél készülő Skyline-ról. A Comic-Con-on elég sok információ kiderült a filmről.

Hirdetés

A Skyline készítője és vizuális effektus felelőse egy filmes testvérpár Colin és Greg Straus. A főszereplők Eric Balfour, aki például A texas-i láncfűrészes-ben szerepelt (a 2003-asban), és Donald Faison, a Dokik Turk-je. Már írtunk is róla, hogy csúsztatott rajta egy kicsit a Universal, viszont a forgatás kevés emberrel rövid idő alatt történik, szóval már november 12-én élvezhetjük a filmet.

A történetről a külföldi média áradozik, én túl sok extrát nem leltem benne, bár ebben a stílusban nem könnyű valami átütő újdonságot alkotni.

Két jóbarát (azért gondolom, hogy nem testvérek, mert akkor kicsit fura színészpárosítás lenne, de erről bővebb információ nincsen) észreveszi, hogy Los Angeles felett furcsa sötét felhők kezdenek el mozogni. A fellegek valami fura fekete törmeléket is szállítanak. Egyszercsak, egy hatalmas UFO jön elő a fellegekből, és a törmelékről is kiderül, hogy azok az éppen felszipkázódó emberkék. Ők viszont egy felhőkarcoló védelmét élvezik, és az űrhajók érzelmi okokból onnan csak nem próbálnak átszippantani. Az utcákat megszállják a különböző méretű, színű, és illatosítású (mint egy kínai plüsskutya reklám) teremtmények...és ennyi.

Innen szerintem két út lehetséges, küzdeni a lények ellen, és akkor akciófilm lesz (ez a valószínűbb), vagy bujkálni és túlélni a felhőkarcolóban, amiből egy fergeteges különböző szociális problémákat felvonultató pszichológiai-thrillert kapunk. Ez a képeket nézegetve kissé légbőlkapott verzió.

Elméletileg előbb-utóbb egy trailert is kapunk, a Comic-Con-on résztvevők már láthatták is, innen az áradozás. A képek, és az eddig elmondottak alapján elég jónak tűnik. Engem nagyon megfogott a látványvilág, hihetetlen, amit a két testvérpár önerőből képes elérni, lenyűgöző teljesítmény. Szerintem. Szerintetek?

 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.