Hirdetés

Comic-Con: Sucker Punch hivatalos sztori

|

A karakterposztereket, Zack Snyder munkásságát, a moziba kerülés dátumát, és azt már ismerjük a filmről, hogy eye candy téren rendkívül ütős lesz. De mi az álláspont a sztori esetében?

Hirdetés

Emlékezetfrissítés: a Sucker Punch 2011. Március 25-én látja meg a napvilágot külföldön, a rendező a sokak által tehetségesnek tartott Zack Snyder lesz, aki többek között összehozta nekünk a 300-at és a Watchmen-t is.

Következő projektjének középpontjában Babydoll (a fenti képen) áll, akit Emily Browning formáz meg. A lány édesapját nem ismerte, mostohaapja nevelte, aki elmegógyintézetbe záratja. Babydoll elképzel magának egy különös alternatív világot, ahol 5 más tulajdonságú tárgyat kell bezsebelnie megmeneküléséhez.

Várós? Válasz lehetőségek: igen, igen...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.