Hirdetés

Con Air 2 az űrben?

|

Simon West szeretne folytatást készíteni a kilencvenes évek egyik nagy sikerű akciófilmjének.

Hirdetés

Simon West általában legjobb esetben is csupán korrekt kisiparos, aki olyan korrektül szórakoztató, de "jobb-is-lehetett-volna"-filmekkel örvendeztet meg minket, mint a Mestergyilkos vagy a Feláldozhatók 2. Azonban a kilencvenes évek egyik - szerintem - fordulópontot képező akciófilmjét, a Con Air-t is ő csinálta, amit sok millió okból lehet nem szeretni és kárhoztatni, én azonban az évtized egyik legszórakoztatóbb (már-már bűnös élvezet, látva Nicolas Cage röhejes séróját és a nyuszis jelenetet) blockbusterjének tartom.

West kifejezte abbéli reményét, hogy egyszer elkészítheti a folytatást, és látva milyen őrült, trashbe hajló ötlettel állt elő, Cage egész biztosan rábólint majd.

A lényeg, hogy az egész sztori a feje tetejére legyen állítva és az űrben játszódna. Vagy az lenne, hogy az elítéltek szuper-elítéltek lennének, vagy az, hogy a jófiúk lennének a rosszfiúk igazából és fordítva, vagy hasonló őrültség. Nyilván nincs forgatókönyv se semmi, West mondja is, hogy ha az egészhez hozzájárulna valami szellemes, ötletes forgatókönyv, akkor volna igazán működőképes.

Erősen kétlem, hogy valaha is zöld utat fognak adni ennek az ötletnek, bár az is igaz, hogy annyi butaságot kitalálnak és vászonra visznek, hogy éppenséggel nem volna túl nagy meglepetés, ha ezt is egyszer megnéznénk a moziban. Csak ahhoz lehet, hogy egy sokkal tökösebb és elszálltabb direktorra lenne szükség.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.