Hirdetés

Conan a barbár - Karakterposzterek

|

Jason Momoa jelenleg a Trónok harcában alakítja nagyszerűen a Dothraki vezért, Khal Drogo-t, de ennél sokkal emlékezetesebbet is nyújthat az idei Conan feldolgozásban!

Hirdetés

A múltkori látványos trailer és az alábbi plakátok alapján egészen rendben van a remake, reméljük nem csalódunk és eléri a legalább egyszer nézhető kategóriát. A Conan szeptemberben várható, jelenleg pontos dátum nélkül. A rendezést A texasi láncfűrészes és a Péntek 13 készítője, Marcus Nispel jegyzi, a forgatókönyvet a Szahara írója, Thomas Dean Donnelly készítette, akit mellesleg felbéreltek a Doctor Strange és az Uncharted mozi szkriptjének elkészítésére is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.