Hirdetés

Conan, a király Cannes-ban

|

Lekapták Conan királyt a Cannes-i Filmfesztiválon!

Hirdetés

Természetesen nem másról van szó, mint annak a filmnek a folytatásáról, mely annak idején Arnold Schwarzenegger-t (a Terminator mellett) beküldte rakétasebességgel az instant kult-státuszba és amelyért a mai napig imádatukat fejezik ki a zsáner rajongói. A Conan, a barbárnak már ugyan készült egy folytatása a nyolcvanas években, de az valahogy nem nyerte el a rajongók tetszését (talán azért, mert az első részhez képest túlságosan bohóckodó volt és matiné-szagú), ennek ellenére (vagy épp pont ezért) évek óta nyaggatják Arnoldot, hogy ugyan vágjon már bele a King Conan-be, mert annak az élménye felérne bizony legalább egy orgazmussal. Ha nem kettővel. Viccet félretéve, óriási dolog lenne újra a legendás harcos bőrébe bújva látni a visszatérőben lévő akciósztárt: főként akkor, ha megfelelő rendező kezébe kerül a projekt (ezennel megszavazom a feladatra Mel Gibsont!) és nem vizezik az erőszakosságát.

A film elvileg 2015 decemberében kerül majd a mozikba.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.