Hirdetés

Console Wars – A Sony filmet tervez a konzolok közötti vetélkedésről

|

A Közösségi háló megmutatta, hogy ilyen száraz témákból is lehet nagyszerű filmet készíteni. Ebből kiindulva a Sony terveket sző, hogy bemutassa a konzolok közötti viszályokat.

Hirdetés

A Fusible-nél dolgozók nemrég észrevették, hogy a Sony több olyan domain-nevet is bejegyzett, mint például a ConsoleWarMovie.com, vagy TheConsoleWarsMovie.com. Ezek a jelek arra utalhatnak, hogy a cég elkezdett dolgozni a filmen. A mű természetesen a két vezető konzolmárka, a Playstation és az XBox versengésére összpontosítana.

Bár a konzolok közötti háború a 90-es években még leginkább a Sega és a Nintendo között zajlott, ám mára helyüket átvették a Microsoft Xbox és a Sony Playstation csatái. A Nintendo még mindig nagyon népszerű márka, ám messze elmarad a két vezető konzol mögött.

Biztosra vehetjük, hogy van miből dolgozniuk, két ilyen nagyvállalat, mint a Sony és a Microsoft rendelkeznek olyan történetekkel, melyek megérnek egy misét. Az éveken át tartó versengés legalábbis érdekes anyagnak tűnik. Személy szerint azonban attól tartok, hogy a Sony rendezésében készülő film nem lesz kellően objektív, már csak azért sem, mert neki van a legtöbb érdeke abban, hogy a saját konzolja nyerje meg a „háborút”. (Nincs bajom a PS-el, de személy szerint XBox-párti vagyok, és félek, nagyon le fogják húzni kedvenc konzolomat.)

Még nem érkezett semmilyen megerősítés a Sony háza tájáról, de az biztos, hogy készülnek valamire. Remélhetőleg hamarosan szilárd hírekkel szolgálhatunk, de addig is, mi a ti véleményetek arról, hogy az egyik konzolos nagyvállalat készíti el a „háborúról” szóló filmet, ahelyett, hogy egy pártatlan stúdió vagy cég hozná el nekünk?

 

2010-ben láthattuk, hogy egy nagyszerű forgatókönyvíró (Aaron Sorkin) és rendező (David Fincher) párosa olyan témából is képesek nagyszerű, lebilincselő és szórakoztató filmet készíteni, mint a Facebook létrehozása. A film sikerét látva a Sony elgondolkozott, hogy a konzolpiac nehézségeiről is lehetne-e hasonló, a színfalak mögötti eseményeket bemutató film. A részletekért kattintsatok a folytatásra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.