Hirdetés

Cowboyok és űrlények - a hivatalos sztori

|

Az eddig Cowboys and Aliens címen futott Jon Favreau rendezte film végre kapott hazai forgalmazót is, így Cowboyok és űrlények címszó alatt kerül augusztus 4-én a hazai mozikba.

Hirdetés

Damon Lindelof, Alex Kurtzman, Roberto Orci, Ron Howard hozták össze közösen a forgatókönyvet, amely a következő elemeket tartalmazza:

"1873-at írunk, a helyszín maga Arizóna. A Daniel Craig játszotta ismeretlen idegen egy Absolution-nak nevezett kisvárosban köt ki szinte félholtan, amnéziától szenvedve. Az ott lakók nem látják szívesen, de megtűrik maguk mellett, ám hamarosan csak rá számthatnak, ugyanis Absolution-t megtámadják az űrlények, és a várost addig uraló ezredes, Dolarhyde sem tud mit tenni ellenük. Itt jön a képbe az ismeretlen idegen, lassan kezdi visszanyerni az emlékezetét, és csak ő tud rajtuk segíteni."

A Cowboyok és űrlények igazán egyedi, sci-fi-western stílusban száll ringbe a versenytársak ellen, a bevezetőben feltüntetett színészekkel és megjelenési dátummal.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.