Hirdetés

Cowboys & Aliens: Infók

|

Igazából már elméletben maximálisan lezártuk a Comic-Con mizériát, de pár napig még úgyis csak arról csordogálnak a hírek, szóval kissé kendőzötten, de ez is egy halk Comic-Con hír.

Hirdetés

A Con-on egy szép nagy paraván alatt ünnepelte mindenki a filmet, sokan csak ezt a paravánt láthatták, azonban volt néhány újságíró, aki kapott egy kis extrát is a filmből. Ez az extra egy körülbelül 6 perces videóanyag volt a film már elkészült részeiből (nem sok ideje kezdték forgatni), melyből az is kiderült, hogy a Craig karakterén lévő tárgy egy igen pusztító fegyver, mellyel szálló UFO-kat is le lehet lőni.

Jon Favreau azt is elárulta, hogy megpróbáltak 3D-s kamerákkal forgatni, minden praktikát bevetettek, felmerült a 3D konvertálás gondolata is. Mégis, a vége az lett, hogy amolyan western-es módon 2D-ben lesz leforgatva a film.

És hogy mikor láthatjuk majd? 2011. július 29-én külföldön, itthon bizonytalan.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.