Hirdetés

Crossbones még visszatérhet?

|

Frank Grillo Marveles karakteréről beszélt, aki szerint, annyira nem egyértelmű a Polgárháborúbús sorsa.

Hirdetés

Crossbones, vagyis Brock Rumlow az Amerika Kapitány: A tél katonájában mutatkozott be, mint S.H.I.E.L.D., bocsánat, Hydra ügynök és brutális túlélési képességekkel rendelkezik, hisz túlélte, ahogy egy egész épület ráomlott. A folytatásban rögtön vissza is tért, már kevésbé jóképűen és sok időt nem kapott, mert azon kívül, hogy a segítségével bebikázták a polgárháború eseményeit, sajnos nem kapott nagy jelentőséget.

Hirdetés

Frank Grillót sok helyről ismerhetitek, rengeteg filmben kapott emlékezetes mellékszerepet (Warrior, Zero Dark Thirty, The Purge: Anarchy és Election Year), és páran talán a méltatlanul hanyagolt Kingdomban láthattátok. Egy mostani interjúban kicsit kifaggatták, hogy milyen volt a Marvelnél dolgozni, és a végeláthatatlan áradozás közepette egy érdekes dolgot is elejtett:

Arra gondolsz, hogy Crossbones meghalt, ugye? Láttad a testét? Mit láttál pontosan? Ez történt az előző alkalommal is. Semmit nem fogok mondani, kivéve, hogy... nem láttad a holttestét.

Vagyis akkor Crossbones túlélte Skarlát boszorkány támadását? Lehetséges ez egyáltalán? Persze a képregények világában mi nem lehetséges, ugye? Grillo már korábban elejtette, hogy nem csak egy filmre írt alá, de azt soha nem mondta el pontosan hányra. Ugyan elképzelhető, hogy a Bosszúállók harmadik részére még visszatér, bár nehéz megmondani hogyan illene bele a sztoriba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.