Hirdetés

Crossbones visszatérhet a Marvel egyik következő filmjében?

|

Sem az Amerika Kapitány: A tél katonáját, sem az Amerika Kapitány: Polgárháborút nem úszta meg ép bőrrel, mégis visszatérhet a Frank Grullo által alakított rosszfiú.

Hirdetés

Már a képregényekben megszokhattuk, hogy ha valaki meghal, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy többet nem is láthatjuk és erre a Marvel Filmes Univerzum esetében is volt már egy-két példa. A legújabb például Crossbones karakteréhez köthető.  

Hirdetés

Brock Rumlow, azaz Crossbones először a S.H.I.E.L.D. kettős ügynökeként mutatkozott be az Amerika Kapitány: A tél katonájában, azonban ott is és az Amerika Kapitány: Polgárháborúban is alaposan ellátták a baját, a nézők joggal hihették azt, hogy befellegzett neki. Vagy mégsem? A karaktert megformáló Frank Grillo a legújabb filmjének népszerűsítése kapcsán beszélgetett el a Forbes egyik munkatársával, amelynek keretében arra tett utalást, hogy még viszont láthatjuk a rosszfiút: 

"A Marvel világának is csak egy kisebb darabja vagyok, de ha részese lehetsz valami ehhez foghatónak, és valaki azt mondja neked, hogy nem nagy ügy, az hazugság. Nagyszerű a Marvel részének lenni. Van három fiam, akik hatalmas rajongók, és nem is olyan régen meglepődtem, mert kaptam pár hírt a karakteremmel kapcsolatban, amelyekről még senki sem tud. Nagyon érdekes lesz, izgatott vagyok miatta."

Ez bizony már tavaly is felvetődött, akkor a színész azt nyilatkozta, hogy nem láttuk a karakter holttestét, tehát bármi megeshet. És ezek szerint meg is fog, talán épp a Bosszúállók 4 esetében, amelynek csak pár hete kezdődött meg a forgatása. 

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.