Hirdetés

Csak jön majd a Kill Bill bővített verziója is

|

Az évek óta ígérgetett és halogatott Kill Bill: The Whole Bloody Affair most már sínen van.

Hirdetés

Tudvalevő, hogy eredetileg a Kill Bill egyetlen óriási film volt és csupán pénzügyi okokból nyisszantották ketté (mondjuk ez akkor logikus lépésnek tűnt, hiszen hangvételében két különböző filmről beszélünk), ráadásul a japánoknál megjelent egy olyan verzió, melyben a film egyszer sem vált át fekete-fehérbe az ominózus harcjelenetben az első részből. Egy ilyen hosszabb verzióra már évek óta vágynak a fanok és Tarantino ezt tudja is, ugyanakkor eddig valahogy mégsem ért rá egészen arra, hogy kielégítse ilyen téren a nézőit. Tudja egyébként a módját annak a csávó, hogy miként húzza az embereket, azt meg kell hagyni.

A maestro azonban végre a sarkára áll és megadja nekünk amire vágyunk és még többet! Ugyanis nem elég, hogy kapunk egy nagy Kill Bill-filmet, legalább fél órával hosszabb lesz ez a cucc, hiszen helyet kap benne egy kimaradt anime-szekvencia, mely a film készítésekor még csupán forgatókönyv formájában létezett és pár éve készítették el a japán anime stúdió animátorai (anélkül, hogy Tarantinotól egy garast is kértek volna, legalábbis a rendező állítása szerint). Ebben a jelenetben láthatjuk O-Ren Ishii-t bosszút állni nem csupán a nagyfőnökön, hanem a nagyfőnök jobbkezén, akinek a filmben hosszú haja és az arcát alig láthattuk.

A vágatlan változat egyébként már egyszer levetítődött egy los angeles-i moziban, melynek tulajdonosa maga Tarantino.

A 2015-ös bemutató egyelőre megerősítve nincs, de ez már így is előrelépés. Van egy érzésem, hogy hamarosan, a közeljövőben a polcomon fog landolni a kis drágaság.

Addig is idézzük csak fel a régi emlékeket:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.