Hirdetés

Csodanős sorozat készülhet

|

Noha A Csodanő tévés verziója az NBC-nél tavaly végül nem készült el, most úgy néz ki, hogy a karakter hamarosan visszatérhet sorozat formájában, amely az NBC helyett egy sokkal inkább szuperhős-barát csatornán, a The CW-n lesz várható.

Hirdetés

A Vulture infói szerint a The CW, Warner Bros. TV és a DC Comics egy új sorozaton dolgozik, melynek címe Amazon lesz, és a Csodanő eredettörténetét fogja feldolgozni. A forgatókönyv a már veteránnak számító Allan Heinberg kezében van, aki írt már a Narancsvidéknek, Szívek Szállodájának és a Grace klinikának is. Emellett megírta még a Fiatal bosszúállók képregényt a Marvelnek, dolgozott a Justice League of Americával kapcsolatban is, és a Csodanő sorozatba is beleszólt, szóval el lehet mondani, hogy meglehetősen képregénybarát szemszögből láttatja a dolgokat.

A pilot még csak készülőben van és a CW sem mondott semmi konkrétat, de annyit tudni lehet, hogy egy Smallville-szerű, napról napra épülő szuperhőst középpontba állító projektről van szó. Ezzel párhuzamosan pedig a Warner Bros. készíti a Justice League filmet, amiben szerepelni fog a karakter, de az még kérdéses, hogy ez milyen hatással lesz az Amazonra.

Továbbá ne felejtsük el azt sem, hogy a Csodanős projekt már évek óta raktáron van, Joss Whedon sokáig próbálta elindítani a projektet, de aztán inkább a Bosszúlállók által bionyította be a közönségnek, hogy igazán tehetséges, ha szuperhős-filmek rendezéséről van szó. A legfrissebb Csodanős film forgatókönyve Michael Goldenberg kezében van, és Nicolas Winding Refn kerülgeti a rendezői széket, de ez a projekt valószínűleg a Justice League film startolásáig várat még magára. 

Garancia tehát még nincs a dologra, de remélhetőleg Heinberg olyan piszkozatot nyújt majd be, ami beindítja a projektet. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.