Hirdetés

Csúnyán elhalasztották a Halloween-folytatásokat, de legalább kaptunk egy kedvcsinálót

|

Öröm az ürömben.

Hirdetés

John Carpenter és a 2018-as Halloweent rendező David Gordon Green közleményben jelentette be, hogy az elmúlt hetekben kiemelt figyelemmel követték a mozik újranyitásának alakulását, és szomorúan ugyan, de végül jobbnak látták mindkét folytatásfilmet egy évvel későbbre halasztani: a Halloween Kills tehát 2020. október 16. helyett 2021. október 15-én, a Halloween Ends az eredeti bemutatódátumát átadva 2022. október 14-én kerül bemutatásra.

Hirdetés

A franchise újragondolása anyagilag és kritikai fogadtatásában is sikeresnek bizonyult, így nem meglepő, hogy a filmet gyártó Blumhouse nem egy, de mindjárt két folytatást is bejelentett a Halloweenhez. Ugyanakkor a koronavírusos fertőzések újbóli növekedésére való tekintettel a stúdió kénytelen volt elhalasztani ezeket, a csalódott rajongóknak pedig vigaszképpen kidobták a Halloween Kills első, borzasztóan hangulatos kedvcsinálóját. Ebből kiderül, hogy az új film pont ott fog veszi fel a fonalat, ahol az előző rész abbamaradt.

A Halloween mellett csúszik továbbá a szintén a Blumhouse gondozásában készült The Forever Purge, amit idén július 10-e helyett 2021. július 9-én fognak bemutatni, valamint a Universalhoz tartozó Kampókéz is. Utóbbira szerencsére nem kell sokat várni, szeptember 24-ről októberre, egész pontosan 16-ára vándorolt a bemutatás dátuma.

A Halloween Kills tehát 2021. október 15-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.