Hirdetés

Megint csúnyán elhalasztották a Top Gun: Maverick és a Mission Impossible 7-8 bemutatóját

|

Újabb nagy címek kerültek eltolásra.

Hirdetés

Bár sok országban egyre több embert oltanak be a koronavírus elleni vakcinával, egyelőre még tombol a járvány, a mozik pedig egyes országokban továbbra is zárva vannak. És mivel a stúdiók még mindig nem tudják, mikor rázódhat helyre annyira a helyzet, hogy megérje mozikba küldeni a nagyobb címeiket, egyre többen fontolgatják, hogy tovább tolják azok bemutatódátumait. Így tett most a Paramount is, akik ezúttal Tom Cruise három blockbusterjét, a Top Gun: Maverick és a Mission: Impossible 7-8 premierjét halasztották el csúnyán.

Hirdetés

A Top Gun már nem először kap új dátumot, hiszen még 2020. július 16-án lett volna az eredeti bemutatója, ám a vírus kirobbanásakor először eltolták 2020 decemberére, majd 2021. július 1-re, végül pedig most erről a dátumról is átkerült egészen 2021. november 19-re.

Hasonlóan járt a Mission: Impossible-franchise is, ami szintén a járvány egyik nagy vesztese. Az egyszerre forgó 7-8. rész munkálata még tavaly februárban kezdődött volna Olaszországban, azon belül is Velencében, azonban a vírusveszély hatására a stábot hazaküldték, és csak az év második felében tudtak ténylegesen belevágni. Emiatt a stúdió már egyszer halasztott a filmek premierjén, amikor a hetedik rész bemutatója 2021 júniusáról 2021. november 19-re, míg a nyolcadik felvonás 2022 augusztusáról 2022. november 4-re került át. Most azonban újfent elmozdult a két film, hiszen a hetedik idén november helyett csak 2022. május 27-én, míg a nyolcadik csak 2023. július 7-én debütál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.