Hirdetés

Már nem Nicholas Hoult a Mission: Impossible 7-8. főgonosza

|

Immáron a Deathstroke-ot alakító színészé a szerep.

Hirdetés

Nagyon megsínyli a koronavírus okozta helyzetet a Mission: Impossible 7-8. része, hiszen nem csak a munkálatok álltak le (melynek következtében talán a forgatókönyv is átírásra kerül), de a filmek premierdátumát is el kellett tolni néhány hónappal. Ezen negatív eseménysorozatok következő lépcsőfokaként nemrég pedig az is kiderült, hogy a főgonosz személye is színészcserén esett át.

Hirdetés

A hírt a Deadline oldal mellett maga a rendező, Christopher McQuarrie jelentette be saját Twitter-oldalán, mely szerint immár nem korunk egyik legtehetségesebb fiatal színésze, Nicholas Hoult (Mad Max: A harag útja, X-Men: Az eljövendő múlt napjai), hanem Esai Morales játssza a következő két rész ellenlábasát. Hoult még január elején kapta meg a főgonosz szerepét, a fentebb említett csúszást azonban már nem tudta összeegyeztetni más egyéb kötelezettségeivel, így távozni kényszerült. Moralest a legtöbben Deathstroke megszemélyesítőjeként ismerhetik a Titánok című DC-sorozatban, de játszott a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? és a Netflixes Ozark néhány epizódjában is.

A Mission: Impossible 7 a tervek szerint 2021. november 19-én, míg a nyolcadik felvonás 2022. november 4-én érkezik a mozikba, melyben visszatér Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Vanessa Kirby, Ving Rhames és Henry Czerny (Kittridge az első filmből), rajtuk kívül pedig új szerepben feltűnik Shea Whigham, Pom Klementieff és Hayley Atwell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.