Hirdetés

Csúszik az önálló Flash film forgatása

|

Az Igazság Ligája után a DC újrakalibrálta a filmes univerzumát és az új vezetés úgy ítélte meg, hogy a világ leggyorsabb emberének még kell idő a kiteljesedéshez.

Hirdetés

Sokáig úgy volt, hogy az Igazság Ligájában bemutatkozó Flashnek minél hamarabb szeretnék tető alá hozni a saját filmjét, amely az akkori tervek szerint még a Flashpoint sztorit dolgozta volna fel, így többek között olyan rajongói nyalánkságokat helyezett kilátásba, mint Thomas Wayne Batmanné válása vagy éppen Martha átlényegülése Jokerré. A csapatmozi azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért a részleg élére egy új arc érkezett Walter Hamada személyében, akinek meglehetősen konkrét elképzelései voltak arról, hogy merre haladjon tovább a DC filmvilága. Ennek köszönhető a decemberi Aquaman, a jövő márciusban bemutatkozó Shazam!, a szintén jövőre érkező Wonder Woman 1984 és a Joaquin Phoenix nevével fémjelzett Joker is. Viszont valahogy bele kell illeszteniük a megváltozott koncepcióba Flash-t is. Íme a megoldás.

Hirdetés

A Variety információi szerint a Warner Bros. időt szeretne hagyni arra, hogy a forgatókönyvet átdolgozzák az új iránynak megfelelően, így nem tudják tartani az eredetileg kinézett 2019 márciusát, valamint a címszereplőt alakító Ezra Miller jövő nyáron kezdi el forgatni a Legendás állatok franchise harmadik részét, ezért a nyárra sem tolhatják a forgatást, éppen ezért csupán 2019 végén kezdődhetnek meg a munkálatok. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy 2021-nél előbb nem fog mozikba kerülni a Flash film - ironikus, hogy a leggyorsabb hős önálló kalandja készül el a leglassabban, nemde?

A rendezői feladatokat a Pókember: Hazatérés írópárosa, John Francis Daley és Jonathan Goldstein látják el, Milleren kívül pedig számítunk az Iris Westet éltre keltő Kiersey Clemons szereplésére is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.