Hirdetés

A Démonok között és az Az producere felügyeli majd a DC filmeket

|

A Warner Bros. hivatalos közleményben jelentette be, hogy egy horrorfilmeken edződött filmest állít a DC filmes részlegének élére, hogy bábáskodjon a projektek felett.

Hirdetés

A Suicide Squad - Öngyilkos osztag bizony csúnyán mellé ment, de a Wonder Woman szépen szerepelt a nézőknél és a pénztáraknál egyaránt, valamint hibái ellenére Az Igazság Ligája is vállalható volt. A Warner Bros. azonban valószínűleg belátta, hogy további változtatásokra van szükség annak érdekében, hogy a hatalmas költségvetésből készült filmjeik minőségibbek legyenek, a megoldást pedig egy új személy felvételében látták meg, aki az a kreatív elme lehet, ami Kevin Feige a Marvelnek. 

Hirdetés

A kiadó hivatalos közleményben erősítette meg, hogy lecseréli Jon Berget és Geoff Johnst a DC filmek éléről (utóbbi azért marad a DC berkeiben kreatív tanácsadóként) és az alábbi képen látható Walter Hamadát nevezte ki, hogy az felügyelje a képregényfilmes projekteket. Hamada tíz évig dolgozott executive producerként a New Line-nál, ami a Warner egyik leányvállalata, így lényegében házon belül maradt. Olyan sikeres horrorfilmeken dolgozott eddig, mint a Démonok között, az Annabelle, az Amikor kialszik a fény és az Az. 

Toby Emmerich, aki 2016 óta a Warner elnöke, korábban már dolgozott együtt Hamadával, amikor a New Line igazgatója volt és a következőket nyilatkozta a producerről: 

Walter kreatív, találékony és a tökéletességre törekszik, ezen tulajdonságait pedig most a képregényfilmeknél is kamatoztatja majd. Biztos vagyok abba, hogy ő és Geoff, együtt a filmes partnereinkkel olyan alkotásokat szállítanak majd le, amelyek egyszerre nyerik el a nagyközönség és a DC rajongók tetszését. 

Hamada mellesleg jó kapcsolatot ápol James Wan rendezővel is, aki az Aquamant forgatja, valamint a Shazam! kapcsán együtt dolgozik Geoff Johnsszal, az a projekt ugyanis a New Line égisze alatt készül. Kíváncsian várjuk, hogyan alakul majd a DC filmek sorsa. 

Forrás: DC Magyarország, Collider

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.