Hirdetés

Csúszik az új Bond

|

Robert Wade és Neal Purvis besegítenek kicsit az új Bond-film munkálataiba

Hirdetés

Az M-et alakító Ralph Fiennes nemrégiben tett nyilatkozata szerint a forgatás már októberben elkezdődhet, ám mindezek tudatában ez így kérdőjelessé válik (a Daily Mail szerint így decemberig húzodik az egész cucc). Forgatókönyv-polírozások persze nem olyan ritkák az ilyen és ehhez hasonló filmeknél, konkrétan ennek az esetnek a fordítottja már előfordult a Skyfall-nál is: ott John Logan jött, hogy Purvis és Wade scriptjét javítgassa egy cseppet.

Annyit tudunk (vagy legalábbis tudni vélünk), hogy a fejesek még több vicces dialógust szeretnének Bond és Miss Moneypenny között, illetve az M-mel való kapcsolatára is jobban szeretnének koncentrálni.

Egyébiránt nem gondolom úgy, hogy túlságosan aggódnunk kéne. A rendezői székben továbbra is az a Sam Mendes ül, aki a Skyfall-t is ledirigálta, illetve akinek a Road to Perdition-t, az Amerikai szépséget és a botrányosan alulértékelt Revolutionary Road-ot köszönhetjük.

Reméljük, hogy a Skyfall után Bond megtalálja újra az egészséges balanszt a vicces kalandok és jól megírt, relatíve komoly hangvételű történet között.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.