Hirdetés

Csúsznak a Mission: Impossible filmek és a Hang nélkül harmadik része is

|

A Paramount a konkurenciával ellentétben egyelőre nem látja olyan fényesen a mozik helyzetét.

Hirdetés

November közepén a Paramount már kissé átvariálta a 2022-re és 2023-ra vonatkozó mozis bemutatóit, ám a világszerte továbbra is jelentős problémát okozó koronavírus miatt a stúdió a minap ismét belenyúlt a premiernaptárába, hogy kicsit megint kiigazítsa jó néhány blockbusterének a bemutatóját. Érintettek olyan nagy franchise-ok is, mint a Mission: Impossible és a Transformers. 

Hirdetés

Kezdjük azzal, hogy Tom Cruise következő két Mission: Impossible filmje immáron sokadik alkalommal csúszik arrébb, ezúttal viszont nem néhány hónappal, hanem egy egész évvel, így a Mission: Impossible 7. epizódja a 2022. szeptember 30-a helyett majd csak 2023. július 7-én, míg a 8. felvonás 2024. június 28-án fog bemutatkozni a mozikban. Némileg jobban járt John Krasinski horrorfranchise-ának egyelőre alcím nélküli harmadik fejezete, mely a 2023. március 31-ről 2023. szeptember 22-re vándorolt, így itt csak egy cirka féléves késésről beszélhetünk, ami azért annyira talán nem vészes. 

Szintúgy vadonatúj dátumot kapott a Seth Rogen-féle animációs Tini Nindzsa teknőcök reboot, ám meglepő módon ezt a stúdió nem későbbre, hanem előrébb hozta, igaz csak néhány nappal, ami így aztán a korábbi 2023. augusztus 11-e helyett már 2023. augusztus 4-én látható lesz a mozikban. A Transformers rajongók pedig készíthetik a pezsgőt, ugyanis a 2023. júniusában érkező Rise of the Beasts mellett 2024-ben sem maradunk alakváltók nélkül, hiszen 2024. július 19-én kerül bemutatásra a még 2020-ban bejelentett animációs formában megvalósuló Tranformers mozi, amit állítólag a Toy Story 4-et dirigáló Josh Cooley fog tető alá hozni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.