Hirdetés

Animációs Transformers-filmet készít a Toy Story 4. rendezője

|

Úgy látszik, hogy a producerek végre meghallgatták a rajongók kéréseit.

Hirdetés

A Paramount jól láthatóan minden követ megmozgat annak érdekében, hogy ismét életet leheljen a kissé berozsdásodott Transformers franchise-ba, hiszen ha valamit leszűrhettek az Űrdongó mérsékelt sikeréből, akkor az nem más, minthogy addig kell ütni a vasat, amíg az meleg. Ennek hatására jelenleg is több Transformers mozi, valamint egy Netflixre érkező animációs sorozat készül, azonban a stúdió a legfrissebb hírek szerint még mindig tud meglepetést okozni, ha az alakváltókról van szó. 

Hirdetés

A Deadline számolt be róla, hogy a Hasbrohoz tartozó eOne és a Paramount szép csendben leszerződtették az Oscar-díjat bezsebelő Toy Stoy 4. rendezőjét, Josh Cooleyt, aki egy nagy költségvetésű, a mozikba szánt Transformers animációs filmet fog ledirigálni. A pletykák szerint az előzményként szolgáló történet természetesen az óriásrobotok szülőbolygóján, Cybertronon játszódna, melyben Optimus Fővezér és Megatron kapcsolata kapná a főszerepet, tehát nem kizárt, hogy Cooley rendezése még a cybertroni háborúk előtti időszakba kalauzolna el minket. Elvégre utóbbiról a Netflix szériájában fogunk többet is megtudni.

Fontos még kiemelni, hogy a Deadline értesülései alapján az animációs film teljes mértékig önálló lábakon fog állni, tehát semmilyen köze nem lesz az élőszereplős vonalhoz, így biztosan nem kapcsolódik majd az Űrdongóhoz, valamint a többi tervezés alatt álló projekthez. A döntés hátterében valószínüleg az amúgy is problémás kontinuitás állhat, elvégre egy potenciális siker esetén nem kizárt, hogy a stúdió önálló franchise-ként fog tekinteni Cooley rendezésére. A forgatókönyvért a Hangya és a Darázst is író Andrew Barrer Gabriel Ferrari feleltek, azonban a szövegkönyv végső változatát már Cooley beleszólásával együtt fogják papírra vetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.