Hirdetés

D23 Expo - íme az élőszereplős Aladdin szereplőgárdája

|

A Disney folytatja klasszikus rajzfilmjeinek feldolgozását élszereplős verzióban, az egyik legújabb projekt pedig az Aladdin, amelyhez nem akármilyen csapatot verbuváltak.

Hirdetés

Pár napja számoltunk be róla, hogy a Disney állítólag tanácstalan az Aladdin főszereplőivel kapcsolatban, hiszen rengeteg színészt hallgattak már meg a kultikus figurák kapcsán, de még nem tudtak választani közülük. A D23 Expóra viszont már a stáb bejelentésével érkeztek az illetékesek, így nincs is más hátra, minthogy bemutassuk a csapatot.

Hirdetés

A Disney hivatalos bejelentése alapján az élőszereplős Aladdin filmben Mena Massoud (Jack Ryan, The 99, Open Heart) alakítja a címszereplőt, Naomi Scott (Power Rangers, Terra Nova, A harminchármak) pedig Jázmint kelti majd életre. A stúdió egyúttal megerősítette, hogy valóban Will Smith bújik majd Dzsini bőrébe, bár a színész valószínűleg - és remélhetőleg - csak az orgánumát adja majd a karakterhez. A rendezői feladatokat Guy Ritchie (A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, Blöff, Sherlock Holmes) látja el, aki John August (Nagy Hal, Frankenweenie, A halott menyasszony) forgatókönyve alapján dolgozhat. 

Emellett kiderült néhány részlet a sztorival kapcsolatban is: az Aladdin film története nem csupán az eredeti animációs meséből merít majd, de az alapanyagból, az Ezeregyéjszaka meséiből is. Ezzel együtt megmaradnak a musicales elemek is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.