Hirdetés

A Disneynek meggyűlik a baja Aladdin kiválasztásával

|

Közel 2000 színészt hallgattak már meg Aladdin live-action feldolgozás főszerepére, de nem igazán sikerült szűkíteni a jelöltek körét, és ezért gondban van a stúdió.

Hirdetés

A Disney live-action vagonja szakadatlanul zakatol a siker útján, de persze ez nem jelenti, hogy ne gördülne néha pár akadály ezekre a sínekre. Jelenleg az Aladdin a soros a feldolgozások közt, melyet Guy Ritchie neve fog fémjelezni, akinek nemrég nagy problémája akadt a főszereplő castingjával.

Hirdetés

A hírek szerint eléggé megakadtak az Aladdin film munkálatai, ugyanis olyan pedánsan kutatják a megfelelő fiút a főszerepre, hogy 2000 meghallgatott jelöltből sem tudnak választani. Ahogy azt már korábban is lehetett olvasni, a stúdió és a stáb megígérte, hogy az alapanyaghoz méltóan vagy közel-keleti, vagy indiai színészt fognak választani Aladdin szerepére. A probléma abban gyökeredzik, hogy a fiúnak egyszerre kell tudnia színészkedni, és lehetőleg énekelni is, hiszen musical lesz a film műfaja, ami nagyon megnehezíti a "csiszolatlan gyémánt" kiválasztását. A THR szerint az esélyesek között Dev Patelt és Riz Ahmedet is szerepel.

Ugyan a stúdió érdeklődést mutat Dev Patel (27) és Riz Ahmed (34) irányába, valószínűleg mégis egy újonc lesz a befutó. Egyes források szerint Jázmin szerepére a Power Rangers-ből megismert Naomi Scott (24), vagy az indiai Tara Sutaria (21) lehet kiválasztva. De előbb a férfi karaktert illetően kell, hogy megszülessen a döntés, ugyanis hozzá kell majd igazítani a nőit. A kettejük kémiája mindennél fontosabb.

Az alkotókra nem lehet panasz. Ritchie-n kívül megjelent pár musical-szakértő is a színen, köztük Marc Platt (Kaliforniai álom, Mary Poppins Returns) és Chris Montan (Jégvarázs, Herkules, Pocahontas) producerek. A színészeknél csak meg nem erősített pletykákról lehet egyelőre tudni. Will Smith pályázott Genie szerepére, és Tom Hardy is felvetődött Jafarként, de egyik sem hivatalos (még).

A Disney március óta keresi az ideális "Csavargót", és ebben a hónapban kellett volna elkezdeni a forgatást. Karakterek híján valószínűleg nyár végéig, vagy egészen őszig várni kell erre. Így egyértelműen csúszásra kell számítani a bemutatónál is. Lehet, hogy a vártnál nagyobb szünetet kapunk a live-action áradatban? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.