Hirdetés

D23 Expo - jön a Verdák franchise következő spin-offja

|

A három Verdák epizód mellett megjelent már korábban két mellékszála is a szériának, a 2013-as Repcsik és 2014-es folytatása, a Disney pedig elérkezettnek látta az időt a következő ilyen spin-off bejelentésére.

Hirdetés

Abban talán egyetérthetünk különösebb vita nélkül, hogy a Verdák franchise a harmadik résszel elért arra a szintre, amikor már az efféle szériák kezdenek megfáradni és a stúdiók már csak a merchandising miatt pumpálják bele a vért. Szerencsére a Verdák 3 még nézhető volt, de a Disney/Pixar úgy gondolta, hogy még mindig üti kicsit a vasat. 

Hirdetés

A D23 Expón a Walt Disney Pictures animációs divíziójának, a Disneytoon Studios vezetője, John Lasseter elárulta, hogy egy újabb mellékszálat terveznek a Repcsik után, amely elképzeléseik alapján az űrben játszódhat. A titokzatos projektnek még nincs címe (a munkaneve Disney: Space), de Lasseter szerint komoly kutatásokat végeztek a repülés kapcsán és a résztvevők már láthattak is egy rövid prezentációt az elképzeléseikről: a "Speed Test" videóban két sugárhajtású repülő versenyzett egymással egy sivatagi tájon, majd elhagyták a sztratoszférát és kirepültek az űrbe. Remélhetőleg hamarosan felkerül a felvétel az internetre is. 

A Verdák/Repcsik spin-off az első információk szerint 2019. április 12-én kerül a mozikba, de több részletet egyelőre nem árultak el róla. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.