Hirdetés

Daisy Ridley végzett a Star Wars VIII forgatásával

|

Daisy Ridley egy időre leteheti a fénykardot, ugyanis Rey összes jelenetét sikerült rögzíteni a Star Wars VIII-hoz.

Hirdetés

A Star Wars VIII. epizódja még nem rendelkezik hivatalos alcímmel, de reméljük hamarosan erről is lehullik a lepel, hiszen a film forgatása lassan a végéhez közelít. A Rey-t alakító Daisy Ridley munkája a kamerák előtt már be is fejeződött, a színésznő mindezt Instagram-on jelezte rajongói felé, azzal az üzenettel, hogy "A szívem csordultig tele van".

Hirdetés

Ez azért is jó hír, mert Ridley így talán meglepetés vendégként fog szerepelni a hétvégén tartandó európai Star Wars Celebration-ön, ahol Rian Johnson író-rendező biztosan ott lesz, és korábban különleges vendégeket ígért.

And that is a wrap on Star Wars Episode VIII. My heart is brimming. #reyout

@daisyridley által közzétett fénykép,

A Star Wars VIII többi stábtagja is hamarosan befejezi a forgatást, ezt követően megkezdődnek az utómunkák, hogy a film 2017. decemberében mozikba kerülhessen. A VIII. epizód folytatja Az ébredő Erőben megismert Rey történetét, aki Luke Skywalker-től remél segítségnyújtás a benne rejlő Erő megismerésében. Mindeközben a Lázadók továbbra is harcban állnak az Első Renddel, és számolniuk kell Kylo Ren-nel, és a legfőbb vezérrel, Snoke-kal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.