Hirdetés

Daniel Craig is megkapta csillagát a Hírességek sétányán

|

A ceremónia természetesen a 007-es jegyében telt.

Hirdetés

Daniel Craig a Nincs idő meghalni című 25. Bond-filmben keltette életre utoljára Őfelsége kedvenc titkos ügynökét, miután a legtovább, egész pontosan 15 évig volt látható az ikonikus szerepben. Habár Craig pályafutása nem a Casino Royale-lal indult, de kétségtelenül ez a franchise emelte őt színészként mellékből főszereplővé, és mostanra az is megérdemelt volt, hogy a Hollywood sugárúton is nyomot hagyjon.

Hirdetés

A brit színész szerdán kapott csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán, melyet stílusosan a Hollywood sugárút 7007. előtt avattak fel, méghozzá közvetlenül egy másik egykori Bond-színész, Roger Moore csillaga mellett. A ceremónián a Bond-filmek legendás producerpárosa, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson, valamint a Nincs idő meghalni főgonoszát alakító Rami Malek is tiszteletét tette.

Craig James Bond nélkül sem lesz tétlen, hiszen márciustól Macbethet játssza a Broadwayn, ráadásul már leforgatta a Tőrbe ejtve folytatását is, melyben ismét visszatér a nem mindennapi detektív, Benoit Blanc szerepében - és már a harmadik rész forgatókönyve is készül Rian Johnson felügyelete alatt.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.