Hirdetés

Daniel Craig is szerepelhetett volna a Doctor Strange 2-ben

|

Aztán állítólag a COVID-helyzet miatt inkább visszalépett a szereptől.

Hirdetés

Akik már látták az új Marvel-filmet, a Doctor Strange az Őrület Multiverzumábant, azok tudják micsoda cameo-cunami várja a nézőket. Értelemszerűen ez a hír is leginkább azoknak lehet kuriózum, akik már túlvannak a Fura doki legújabb kalandjain, úgyhogy innentől SPOILEREK mezejére lépünk.

Hirdetés

A film egyik legnagyobb szenzációja a rajongók szemszögéből az volt, amikor John Krasinski megjelent végre Reed Richards, a Fantasztikus Négyes vezetője szerepében. A Marvel-fanok már hosszú évek óta kampányoltak Krasinskiért, ez pedig végre megvalósult. Azonban a Deadline munkatársa, Justin Kroll értesülései szerint, eredetileg nem Krasinskit szemelték ki Richards szerepére, hanem az ügyeletes James Bondot, azaz Daniel Craiget, aki végül az egyre fokozódó COVID-járvány miatt fújt visszavonulót.

A The Direct információi alapján azonban nem is Mr Fantasticet alakította volna Craig, hanem Thor testvérét, Baldert, a bátort - aki egyébként korábbi pletykák szerint már a Thor 2-ben is felbukkant volna. A The Direct által megszerzett pletyka alapján Craig dobbantását követően a karaktert teljes egészében törölték a sztoriból.

Természetesen nem mostanában fogják megerősíteni ezeket a pletykákat, hanem majd évekkel később szolgáltatnak csemegét számunkra az aktuális uborkaszezonban. Mindenesetre arra a fentiek alapján nyugodtan lehet következtetni, hogy Craig nyitott lenne arra, hogy csatlakozzon az egyre bővülő Marvel-univerzumba. Tekintve, hogy a mutánsok érkezésével temérdek új karakter fog debütálni a Marvel Filmes Univerzumban, Craig is köztük lehet.

Ti milyen szerepben látnátok viszont Craiget a szuperhősök világában?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.