Hirdetés

Fejetlenség van kialakulóban a James Bond háza táján

|

Egy kis helyzetjelentés James Bond ügyben, mert még mindig sok minden lóg a levegőben.

Hirdetés

A James Bond jogtulajai és producerei már haladnának tovább, hogy megkezdhessék az előkészületeket a 25. filmhez, csak egy probléma van, címszereplő nélkül maradtak, vagyis félig. Daniel Craignek volt egy ilyen kijelentése a Spectre után, hogy elege van karakterből és inkább tovább áll, alá is írt egy sorozathoz, illetve egy másik filmhez. Az internet világa pedig már kész tényként kezelte, hogy új színész érkezik, el is kezdték listázni az alkalmas férfiakat. Craig viszont nem is annyira biztos a távozásában és hirtelen felindulásból tett ilyen drasztikus kijelentéseket (inkább felvágná az ereit, minthogy mégegyszer Bond legyen), a stúdió pedig egy zsák pénzzel szeretné meggyőzni a maradásról, erre ráadásul igen nyomós okuk van. A Sony ugyanis kijelentette, hogy amennyiben Craig távozik, úgy ők is és egyedül hagyják az MGM-t, nem finanszírozzák tovább a Bond szériát. Ez főleg azért érthető, mert csak az utóbbi négy film tudott igazán nagyot szakítani a mozipénztáraknál.

Hirdetés

El is jutottunk a jelenlegi helyzethez, amiben a producerek között egy kisebb fajta pánik van kialakulóban - néhány jól értesült, meg nem nevezett forrás elmondása alapján - mert 2018 októberére tűzték ki a premiert. Összességében elmondható, hogy senki nem tud semmit, a stúdió az ajánlat után nem beszélt a színésszel, aki cserébe nem is kereste őket, hogy mikor lenne elérhető jövőre a forgatások miatt. Egy helyben áll az egész projekt és senki nem tesz lépéséket, mindenki a másikra vár, ebből így két év múlva nem lesz Bond 25.

A legtöbben még mindig arra esküsznek, hogy Craignek sikerül megegyeznie a stúdióval, a fogadó irodáknál viszont annyian tettek téteket Tom Hiddlestonra, hogy végül felfüggesztették a fogadásokat, a rajongók körében továbbra is Idris Elba az abszolút favorit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.