Hirdetés

Daniel Craig: szociopaták laknak az interneten!

|

Soha nem iratkozna fel a Facebookra Daniel Craig, és twitterezni sem akar. – Mi értelme lenne? – teszi fel a szónoki kérdést a vakítóan kék szemű sztár.

Hirdetés

Craig azt is elárulta, hogy néha rákeres a nevére a Google-ban, de azonnal elzárja a gépet, amint valami rosszat olvas magáról. – Ez borzasztóbb, mint a crack. Ennyi gyűlölettel sehol nem lehet találkozni – mintha az internet a szociopaták gyülekezőhelye lenne, akik alig várják, hogy valami perverz dolgot írhassanak. Daniel Craiget legújabb filmjében, a Cowboyok és űrlényekben titokzatos revolverhősként láthatjuk viszont, aki tudja, hogyan kell visszaverni a földönkívüliek invázióját. /Uip Duna Film/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.