Hirdetés

Daniel Radcliffe az új Frankenstein filmben?

|

A Paul McGuigan által újra rendezett filmben lévő egyik szerepre szemet vetett az angol ifjú, mégpedig nem másra mint Hunchback, avagy Fitz nevezetű karakterére.

Hirdetés

A ruházata egy réges-régi bohóc ruha ami betegesen koszos lesz(akárcsak a Notre-Dame-i Toronyőré). Bár Daniel Redcliffe a Harry Potter folyamán hozzászokott a magas fizetséghez, itt nem fog annyi pézhez jutni, de ezek ellenére is vállalni akarja a segéd karakterét. A film készítői jelenleg is azon dolgoznak, hogy a forgatókönyvet véglegesítsék amit nem más mint Max Landis írt. Egy igazán nagy költségvetésű filmről beszélhetünk, mely egészen merész ötletekből készül, de ez megis látszik a "Sci-Fi" stílusból. Egy rövid interjút is adott Paul McGuigan:

"Fogtam az általam ismert tudásomat a Frankenstein-ről, és megfigyeltem az emberek által ismert dolgokat erről a mítoszról, majd leültem, és elkezdtem dolgozni a történet valamely szintű átírásán. Az egyik nap végén boldogan ugrottam fel, hogy: Igen! Ez az! Lehet, hogy a Notre-Dame-i Toronyőr perspektívájából jött, de akkor is, ember..ez király. Ez a legjobb dolog amit valaha írtam."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.