Hirdetés

Daniel Radcliffe: The Woman in Black (interjú)

|

Mindannyian tudjuk, hogy kissé furcsa Daniel Radcliffe-t egy nem Harry Potter filmben látni, de hát ez az élet. Amióta a Harry Potter koncesszió lejárt, újabb hírek kerültek napvilágra az ex-Harry legújabb produkciójáról, a The Woman in Black-ről.

Hirdetés

"Az emberek eddig csak iskolásfiú egyenruhában láthattak és ez valamennyire akadályozza őket abban, hogy ezúttal másképp tekintsenek rám," mondta Radcliffe, aki megosztotta velük azt is, hogy sármja segítségével könnyen vette az átalakulás nehézségeit.

"A keresztfiam játssza a fiam szerepét a filmben. Én kértem, hogy hadd vehessen részt a meghallgatáson. Azt gondoltam, hogy furcsa lesz a nézőknek először a fiú, majd az apa karakterében látniuk engem. Azt akartam, hogy az apa-fiú kapcsolat kémiailag is korrektnek tűnjön. Tényleg csak véletlenül jött ki úgy, hogy ismerjük egymást."

Most már biztosan tudjuk, hogy a Harry Potter rajongók odavannak a lehetőségért, hogy lássák Danielt az új filmben, de a mozizást érdemes kétszer is meggondolniuk azoknak akik túl fiatalok, vagy könnyen megijednek.

"Én azt mondom, hogyha 12 évesnél fiatalabb vagy, akkor ne nézd meg a filmet... A szülők helyében - hacsak nincs egy iszonyatosan kemény gyerekük - nem mennék el a moziba, mivel a filmben abszolút hitelesen jelennek meg a félelmetes jelenetek, ezzel esetleg néhány álmatlan éjszakát okozva a srácoknak." /eonline.com, Vanessa McDonald/ 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.