Hirdetés

Danny Boyle szeretné, ha Robert Pattinson lenne a következő James Bond

|

A rendező felettébb érdekes nyilatkozatot tett.

Hirdetés

Egy ideig úgy tűnt, miszerint az Oscar-díjas filmrendező, Danny Boyle fogja tető alá hozni a soron következő James Bond-filmet, ám augusztusban a jól bevált kreatív nézeteltérésekre hivatkozva elváltak útjai a stúdióval. A Bond 25. forgatása idő közben kezdetét vette egy másik rendezővel, Boyle pedig legújabb filmje, a hazánkban június 27-én bemutatkozó Yesterday népszerűsítésekor elmondta, hogy szerinte kinek kellene megformálnia a brit titkos ügynököt Daniel Craig után.  

Hirdetés

Választása Robert Pattinsonra esett, hiszen mint elárulta, teljesen lenyűgözte a Csillagok határán című sci-fi drámában nyújtott alakításával. Habár csak nemrég jelentették be, hogy Pattinson lesz Batman Matt Reeves tervezett trilógiájában, és emiatt feltehetően igencsak be lesz táblázva az elkövetkező években, Boyle szerint James Bond szerepére is nagyszerű választásnak bizonyulna.

Amikor a Guardian riportere arról kérdezte, miért hagyta ott valójában a készülő Bond-filmet, a rendező csak annyit mondott, hogy a stúdió nem volt elragadtatva a John Hodge forgatókönyvíróval megálmodott ötleteitől, ezért mindkét félnek kedvezőbbnek bizonyult a távozása. Hogy ez számunkra mennyire volt kedvező, kiderül, amikor 2020. április 8-án mozikba kerül a Bond 25.

Ti el tudnátok képzelni Pattinsont James Bondként?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.