Hirdetés

Eldőlt: Robert Pattinson lesz Batman a következő trilógiában

|

A Warner Bros. hosszú távra tervez a színésszel.

Hirdetés

A néhány héttel korábbi híresztelések ellenére tegnap még mindig bizonytalan volt, hogy Robert Pattinson vagy Nicholas Hoult játssza majd a köpenyes igazságosztót Matt Reeves filmjében, azonban a Deadline információi szerint végre megszületett a döntés ezzel kapcsolatban.

Hirdetés

Az első kameratesztek során (ahol állítólag a denevérjelmezben is megnézték mindkét színészt) a nemrég bemutatott Tolkien főszereplőjeként izgalmas alakítást nyújtó Hoult ugyan szintén nagyszerűnek bizonyult, végül Pattinsonra esett a rendező és a Warner Bros. választása. Jóllehet sokan még mindig az Alkonyat-szériával azonosítják, a 32 éves brit színész azóta számos független filmben bizonyította tehetségét, legutóbb pedig a Cannes-i Filmfesztiválon debütált The Lighthouse-ban magasztalták egekig a játékát.

Matt Reeves kifejezetten egy fiatalabb színésszel akarta helyettesíteni a karaktert a Batman Superman ellen és Az igazság ligája című filmekben életre keltő Ben Afflecket, hiszen a The Batman egy vadonatúj trilógia első felvonása lehet, amelyben kezdeti éveitől követhetnénk a denevérember Gotham szimbólumává válásának folyamatát. Ha minden a tervek szerint alakul, a forgatás legkésőbb jövő év elején kezdetét veszi, hogy 2021. június 25-én mozikba érkezhessen a Robert Pattinson főszereplésével készült feldolgozás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.