Hirdetés

Danny Trejo odaszólt azoknak a színészeknek, akik nem használnak kaszkadőröket

|

A 73 éves színész szerint esztelenség kaszkadőrök nélkül dolgozni.

Hirdetés

A Machete filmek sztárja azt tanácsolja színész társainak, hogy maradjanak a szakmájuknál és hagyják az akciójeleneteket a profikra. Trejo ránézésre olyan embernek tűnik, aki nem félne végrahajtani a saját mutatványait, de ennek ellenére tudja hol a helye egy film forgatásán és nem vállal be olyan veszélyes dolgokat, amelyek nem csak az ő, hanem más emberek munkáját is veszélyeztethetik.

Hirdetés

Trejo friss nyilatkozata látszólag Tom Cruise néhány hete szerzett bokatörésének margójára érkezett, ami miatt 8-9 héttel csúszik a Mission Impossible 6 forgatása és ezzel együtt minimum két hétig munka nélkül marad a film hatalmas stábja. Danny Trejo a Yahoo Movies-zal készített interjút mikor szóbakerült a kaszkadőrök témája.

"Tudom, hogy ezzel magamra haragítom az összes nagy sztárt, de nem szeretném 80 ember munkáját kockáztatni csak azért, hogy a The Tonight Showban elhenceghessek a nagy tojásaimmal. Mert ez az, ami történik. Azt hiszem mostanában volt, hogy egy nagy sztárnak kiment a bokája és emiatt 80 vagy 180 ember munka nélkül maradt."

Cruise híres arról, hogy igyekszik minél több mutatványt maga végezni. A készülőben lévő Top Gun 2 érdekében például helikopter pilótai órákat is vesz. Trejo szerint ez nem a megfelelő hozzáállás:

"Vannak kaszkadőreink, akiknek ez a munkájuk. Ha netán megsérülnek, akkor sajnálom, hogy ezt mondom, de annyit kell tennünk, hogy ráragasztunk egy bajszot egy másik mexikóira és folytathatjuk tovább. De, ha én sérülnék meg, akkor senkinek sem lenne munkája. Szóval ezért nem ezt a lehetőséget választom."

A színész érveivel nehezen tudna vitatkozni bárki is ezért csak remélni tudjuk, hogy a hollywoodi sztárok többségéhez eljut az üzenete és kétszer is megfontolják mielőtt nemet mondanak a kaszkadőrre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.