Hirdetés

Tom Cruise lesérült a Mission: Impossible 6 forgatásán

|

Van, ami még neki is lehetetlen.

Hirdetés

Tom Cruise-t lehet szeretni, vagy nem szeretni, de az mindenképpen elismerésre méltó, hogy a kaszkadőrmutatványait - éppenséggel az első Mission: Impossible óta - mindig maga csinálja. Ebbe pedig sokszor olyan mutatványok is beletartoznak, amelyek kapcsán még tapasztalt kaszkadőrök is simán leizzadnak, mint például rohangálás a Burj Khalifaán, vagy lógicsálás egy teherszállító gép oldalán. Most azonban egy kicsit elszámította magát.

Hirdetés

Ráadásul nem is valami extra látványos jelenet kapcsán. A film éppen Londonban forog, ahol a TMZ videója szerint Cruise biztosító kötelekkel átakart ugrani egyik épületről a másikra, de végül erősen nekicsapódott az oldalának. Utána feltápászkodik, tesz még pár lépést, de végül letérdel és csak nehézkesen tud visszasétálni.

Persze ez a szakma óhatatlanul magával hozza az efféle baleseteket, sérüléseket, de talán intő jelként kéne tekinteni erre az 55 éves Cruise-nak, hogy ezt már nem csinálhatja a végtelenségig és át kéne adnia a stafétát. Például Jeremy Renner figurájának - ahogy ez anno a Fantom Protokoll kapcsán fel is merült - de ez vélhetően nem mostanában fog megtörténni, már csak azért sem, mert Renner ebből a részből kimarad a két részes Bosszúállók forgatása miatt... ahol meg ő sérült le csúnyán, mindkét kezét törve. Annyi bizonyos egyelőre, hogy az egyelőre cím nélküli Mission: Impossible 6 jövő július 27.-én debütál a mozikban, a Titkos Nemzethez hasonlóan szintén Christopher McQuarrie rendezésében, és visszatér Cruise mellett Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson és Alec Baldwin is, míg az újakat Angela Basset és a bajszos Henry Cavill erősíti.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.