Hirdetés

Daredevil - Megvannak a jogok Elektrához és Aduászhoz

|

Bár Kevin Feige nem tudja, hogy a jogok meg vannak-e osztva, de az már biztos, hogy Aduász és Elektra karaktere felbukkanhat a Netflix-féle Daredevil sorozatban.

Hirdetés

Kevin Feige a következőket mondta: "Úgy tudom, hogy Elektra már a miénk. Azt gondolom, hogy ő Daredevil-hez tartozik, ez világos. Aduász esetében vagy miénk az összes jog, vagy csak részleges jogaink vannak, ezzel kapcsolatban nem vagyok 100%-ig biztos."

A Marvelnek jelenleg osztott jogai vannak Higanyszál és Skarlátboszorkány esetében is a 20th Century Fox-al, mivel ezek a karakterek felbukkannak a Busszállók-kal és az X-Men-ekkel kapcsolatos képregényekben is. A megállapodás szerint a Marvelnek tilos a filmjeiben a karakterek X-Men-es történelmét felhozniuk és ez fordítva is igaz. Mivel Aduász esete hasonló a Pókember-Daredevil világban, ezért lehetséges, hogy a megállapodás is hasonló csak itt épp a Sony-val. A hónap elején megjelent egy előzetes a Csodálatos Pókember 2 videójátékról, amiben szerepel Aduász, de a filmben nem fog felbukkanni elméletileg. Avi Arad azonban azt mondta korábban, hogy felhasználhatják a karaktert egy leendő Pókember filmben, szóval biztos, hogy osztott jogokról beszélhetünk. Érdekességként még érdemes megemlíteni, hogy Kevin Feige szerint még bonyolultabb a helyzet Namor karaktere körül. 

Bár még nem tudni, hogy egyáltalán megvalósul-e a Daredevil reboot és ha igen, akkor mikor, azért a Marvel halad tovább a Netflix-es Daredevil sorozatával, amit még 2013 novemberében jelentettek be. Drew Goddard írja és rendezi a pilot-ot, de semmilyen információt nem adtak még ki azzal kapcsolatban, hogy Aduász szerepelni fog-e benne vagy sem. A Marvel és a Netflix emellett közös erővel dolgoznak egy műsoron, amiben Luke Cage, Iron Fist és Jessica Jones lesz a középpontban, akik később csatlakoznak majd Daredevil-hez a The Defenders című minisorozatban.

 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.