Hirdetés

Daredevil - Megvannak a jogok Elektrához és Aduászhoz

|

Bár Kevin Feige nem tudja, hogy a jogok meg vannak-e osztva, de az már biztos, hogy Aduász és Elektra karaktere felbukkanhat a Netflix-féle Daredevil sorozatban.

Hirdetés

Ugorjunk vissza az időben egészen 2013 ápriliásig, amikor is a Marvel visszakapta a Fenegyerek jogait, mivel a 20th Century Fox képtelen volt megkezdeni a reboot forgatását időben. Eredetileg Joe Carnahan rendezte volna a filmet. Arról viszont nem érkeztek akkoriban hírek, hogy vajon Daredevil mellett Elektra és Aduász joga is visszavándorolt-e a Marvelhez? Nos, Kevin Feige a nemrég tartott interjúja során elárulta, hogy a stúdió teljes egészében birtokolja Elektra karakterét és részben (vagy teljesen) Aduászét is. Még több infó a Tovább után! 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.