Hirdetés

Daredevil: Scott Glenn lesz Matt Murduck mentora

|

Lassan kezd összeállni a Marvel első Netflixes sorozata, a Daredevil, melyben Scott Glenn fogja alakítani Stick-et.

Hirdetés

A főszerep továbbra is Charlie Cox-é (Gengszterkorzó), míg Elden Henson (Az éhezők viadala: A kiválasztott) fogja alakítani Murdock legjobb barátját és jogi partnerét, Foggy Nelson-t. Vincent D’Onofrio lesz a bűnözővezér Kingpin, Rosario Dawson-ra pedig egy eddig fel nem fedett kritikus szerep hárul. A sorozat jövőre, a Netflixen fog debütálni.

A Marvel TV-s részlegének vezetője, Jeph Loeb is kommentálta a bejelentést: “Stick az egyik legfontosabb szereplője Matt Murdock életének, és Scott Glenn-ben megvan minden, ami ahhoz kell, hogy csatlakozzon ennek a hősnek az útjához. Csupán néhány színész van aki képes ilyen hitelesen, komolyan és karizmatikusan alakítani azt a kulcsfigurát, akinek köszönhetően Mattből Daredevil lesz.”

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.