Hirdetés

Új premierdátumot kapott A Setét Torony

|

Stephen King kultikus fantasy feldolgozása egy kicsit odébbállt.

Hirdetés

Gyűlnek a fellegek A Setét Torony feje fölött. Na nem mintha eddig nem lett volna gyanús, hogy a júliusi premierhez eddig egy (azaz EGY!!!) darab posztert kaptunk, előzetes pedig nuku, de most a Columbia Pictures - ami mint tudjuk a remek döntéseiről elhíresült Sony tulajdona - a premiert is eltolta augusztusra.

Hirdetés

Ami valójában csak egy hét differenciál, hiszen július 28-ról augusztus 4-re módosult a premierdátum - és nem először, ugyanis eredetileg februárban lett volna a bemutató, de még tavaly novemberben elpaterolták júliusra - azonban mindez már felér egy kisebb beismerővallomással, miután ebben a hónapban általában a bukást bukásra halmozó blockbusterek lépnek egymás nyakára. Legalábbis beszédes, hogy az elmúlt évek egyik leginkább várt regényadaptációja beijed egy olyan nem túl nívósnak ígérkező animációsfilmtől, mint a The Emoji Movie. Egy olyan feldolgozás, amely kormányrúdja mögött ült J.J. Abrams és Ron Howard is, mielőtt az Alicia Vikander és Mads Mikkelsen nevével fémjelzett korrekt kosztümös drámát, az Egy veszedelmes viszonyt levezénylő Nikolaj Arcel váltotta őket.

Remélhetőleg hamarosan azért kapunk valamilyen mozgóképes ízelítőt is a Matthew McConaughey és Idris Elba főszereplésével készült fantasyből. Annak már mindenképpen itt lenne az ideje.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.