Hirdetés

Dátumot kapott a Démonok között spin-offja, a The Nun

|

Stílszerűen péntek 13-ára tették a spin-off bemutatóját.

Hirdetés

Ha egy ötlet egyszer beválik, még sok-sok évig visszaköszön majd a vászonról - legalábbis azon új trend szerint, mely a Démonok között alkotóit is arra sarkallta, hogy nem egy, de legalább két spin-offot írjanak az eredeti műből/műhöz. A már megjelent Annabelle mellett lassan érkezik a The Nun is, melynek mostanában árulták el a megjelenési dátumát.

Hirdetés

A Warner Bros. bejelentése szerint a The Nun 2018. július 13-án érkezik majd, mely történetesen péntek 13-a lesz, ami ideális egy horrorfilmhez. Bíznak abban, hogy ismét szerencsét hoz nekik a nyár, ugyanis a tavalyi Démonok között 2 is júniusban debütált, és 320 millió dollárt gyűjtött világviszonylatban.

A The Nun sztorijáról még semmi hivatalosat nem tudni. Annyi bizonyos, hogy a hátborzongató apácadémonra (vagy démonapácára?) fókuszál majd, ami nagy sikert aratott tavaly a nézők körében. Valószínű, hogy az idén augusztusban megjelenő Annabelle 2-höz is szoros szálak fűzik majd. David F. Sandberg, az Annabelle 2 rendezője úgy jellemezte a közelgő filmet, mint az "ijesztő babás filmek Keresztapa II-jét". Ha a The Nun és az Annabelle 2 beválik, akár  egy új horroruniverzumot is építhetnek köré majd a jövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.