Hirdetés

Dátumot kapott Damien Chazelle következő filmje, a First Man

|

Jövőre érkezik Chazelle új filmje, mely Neil Armstrong kiképzéséről és Holdra szállásáról fog szólni.

Hirdetés

Ha az idei Oscar-gála Legjobb filmjéért járó szobrát nem is vitte el a Kaliforniai álom, Damien Chazelle nem panaszkodhat sokat, ugyanis a Legjobb rendező kategóriában soha ilyen fiatal direktor nem nyert még. És természetesen a sikertől felbuzdulva innentől kezdve nincs megállás. Következő filmje, a Neil Armstrongról szóló First Man jövőre érkezik a mozikba.

Hirdetés

A First Man az asztronauta életét 1961 és 1969 között mutatja majd be, ami a NASA Hold-programját öleli fel. A forgatókönyvet a Spotlight írója, Josh Singer jegyzi. Két dolog biztos még: Ryan Gosling alakítja majd a főszerepet, és a Universal bejelentése szerint várhatóan 2018. október 12-én lesz a bemutatója. Sűrűk lesznek azok a hetek, ugyanis egy héttel korábban láthatjuk majd a Jungle Book: Origins-t (illetve most már csak simán Jungle Book) Andy Serkis rendezésében, egy héttel később pedig érkezik az Aquaman

Annyira azért meglepő az időpontválasztás, mert az ősz közepe erősen fesztiválszezonnak számít,  és ez általában Oscar-szempontból is szerencsét szokott hozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.