Hirdetés

Dave Bautista elsőként állt ki James Gunn mellett

|

A galaxis őrzői filmek Draxje nem ért egyet a rendező kirúgásával.

Hirdetés

Tegnap ért minket a megdöbbentő hír arról, hogy a Disney kirúgta James Gunnt, A galaxis őrzői filmek íróját és rendezőjét, annak tíz évvel ezelőtti sértő Twitter bejegyzései miatt. Az eset előtt sokan állnak értetlenül, köztük az MFU Draxjét alakító Dave Bautista is, aki a stábtagok közül elsőként szólalt fel Gunn menesztése ellen.

Hirdetés

"Később bővebben is írok erről, de egyenlőre ezeket szeretném elmondani. James Gunn az egyik legszeretetteljesebb, legtörődőbb és legjobb természetű ember, akivel valaha találkoztam. Figyelmes és kedves, szívén viseli nem csupán embertársai, hanem az állatok sorsát is. Követett el hibákat. Mindannyian követtünk el hibákat. Egyáltalán nem vagyok kibékülve azzal, ami vele történik."

Szerencsére magának a rendezőnek a nyilatkozatára sem kellett sokáig várni. Gunn már kirúgása előtt is bocsánatot kért botrányt keltő megnyilvánulásai miatt és most újra megtette. Azt is hozzátette, hogy megérti a stúdió döntését és a jövőben igyeszik távol tartani magát az efféle obszcén megjegyzésektől.

"Függetlenül attól, hogy mennyi idő telt el, megértem és elfogadom a ma született szakmai döntést. Még ennyi évvel később is vállalom a felelősséget minden múltbéli megnyilvánulásomért. Most összesen annyit tehetek, amellett, hogy kifejezem őszinte és mély megbánásomat, hogy próbálok a lehető legjobb emberi lény lenni az elfogadás, a megértés, az egyenlőséghez való elkötelezettség és nyilvánosan megosztott gondolataim mérlegelése által. A legmélyebb bocsánatkérésemet küldöm mindenkinek a szakmán belül és azon is túl. Szeretet mindenkinek!"

Nehéz megjósolni, hogy mi lesz így A galaxis őrzői 3 sorsa, aminek a forgatókönyvének első változatát egyébként már befejezte Gunn. Nélküle nem könnyű elképzelni az Őrzőket, de most, hogy a Disney döntést hozott félő, hogy már nem lehet változtatni az akaratukon. A stúdió döntését és a mai Hollywood sajátosságait hamarosan egy bővebb cikkben fejtegetjük, addig is álljon itt ezt a csapatfotó, amit James Gunn régi barátja és A galaxis őrzői Yonduja, Michael Rooker osztott meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.