Hirdetés

A Suicide Squad rendezőjének komoly tervei vannak A piszkos tizenkettő remake-kel

|

Az író-rendező reméli, hogy ezzel a remake-kel egy egész univerzumot elindíthat.

Hirdetés

Még tavaly decemberben jött a hír, hogy az egykoron kemény és profi rendőrdrámákat író és később rendező David Ayer szeretné megrendezni az 1967-es A piszkos tizenkettő esetleges remake-jét. A Kiképzés, Az utolsó műszak és a Harag alkotója az utóbbi időben sorra szállítja a középszerű, borzasztóan unalmas, sokszor látott vagy éppen közel nézhetetlen mozikat (úgymint Szabotázs, Suicide Squad - Az öngyilkos osztag, Bright). Éppen emiatt félő, hogy a közelgő másik újrázás, a Vad banda is hasonló fogadtatásban fog részesülni, hiszen Ayer írta meg az elsődleges szkriptet hozzá - de még él a remény, hogy Mel Gibsonék kijavítják azt.

Hirdetés

Viszont az, hogy remake készül A piszkos tizenkettőből, és Ayer folytat tárgyalásokat, hogy a direktori székbe kerüljön, módfelett felakasztja a nézők szemöldökét a homlokukra (és nem csak a rajongókét). Köztudott, hogy Ayer ezt a klasszikust vette alapul, amikor a 2016-os Öngyilkos osztagot levezényelte, de végeredményben kicsit sem sikerült neki összetartani azt a csapatot. Pontosan emiatt annyira sokak szerint nívótlan elgondolás, hogy ő rendezne meg egy dupla annyi karaktert mozgató, bő két és félórás mozit. Tovább a Collidernek adott interjúja szerint ha ő kapná meg a lehetőséget, akkor egy egész franchise-ban gondolkozna, aminek a kezdőlökése lenne a remake.

Ti hogy látjátok, jó öltet Ayert odaengedni ehhez a mozihoz és franchise-t készíteni belőle?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.