Hirdetés

David Ayer rendezheti A sebhelyesarcú remake-et

|

Az Öngyilkos osztag és Az utolsó műszak rendezője éppen tárgyal a stúdióval A sebhelyesarcú remake rendezői székéről.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy igen heves az ellenállás a rajongók részéről, a Universal mégiscsak belevág A sebhelyesarcú újrázásába. Tegnap egy olyan hír látott napvilágot, hogy mindezt az Öngyilkos osztag rendezőjével, David Ayerrel képzeli el a stúdió.

Hirdetés

Az 1983-as Sebhelyesarcú ugyan maga is remake volt, de tökéletesíteni tudta 32-es elődjét annak hibáival együtt, és kiérdemelte a klasszikus jelzőt.  A gengszterfilmek táborában egy díszes trónon foglal helyet a kubai témát megcélzó és Al Pacino brillírozásával készült alkotás. A tervek szerint az új Sebhelyesarcú is Latin-Amerikát célozza majd meg, méghozzá a déli szomszédot, Mexikót.  Egy mexikói gengszter felemelkedését és bukását láthatjuk majd, egy apró csavarral a történetben. 

Ebből a szempontból David Ayer egy megfontolt választás volt, ugyanis a rendező Kelet-Los Angelesben nőtt fel, utcai rendőr is volt városában, így testközelből megtapasztalhatta a mexikói miliőt. Ezt nem egyszer kamatoztatta már filmen is, elég csak emlegetni Az utolsó műszakot, Az utca királyait vagy a Kiképzést (itt íróként tevékenykedett).

Még egyelőre csak a tárgyalások folynak Ayerrel, de eléggé esélyes, hogy megkapja a pozíciót. A korábbi jelölt a feladatra Antoine Fuqua volt, de ő elfoglaltsága miatt kénytelen volt átpasszolni a lehetőségeit. A főszerepben, ha minden igaz, Diego Lunát láthatjuk majd, a helyszín pedig Dél-Los Angeles lesz, ahol a Fear of the Walking Dead is játszódik.

Ki milyen jövőt jósol a második Sebhelyesarcú remake-nek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.