Hirdetés

David Cronenberg rendezheti Az éhezők viadala folytatását?

|

Az éhezők viadalát rendező Gary Ross nemrég jelentette be, hogy nem vállalja a következő rész, a Catching Fire (Futótűz) rendezését, így a Lionsgate nagy erővel keresi a megüresedett hely betöltőjét.

Hirdetés

Több nagyobb rendező neve is felmerült a projekt kapcsán, köztük David Cronenberg (Eastern Promises - Gyilkos ígéretek, Erőszakos múlt), Alejandro Gonzalez Inarritu (21 gramm, Bábel), vagy az az Alfonso Cuarón (Az ember gyermeke), akit a Warner Chris Columbus lelépése után kért fel a Harry Potter és az azkabani fogoly rendezésére. Akármelyiküket is ülteti a stúdió a rendezői székbe (talán egy nevető negyediket?), csipkednie kell magát, ha időben el szeretné kezdeni a Catching Fire munkálatait. Ugyanis, mint beszámoltunk róla, Az éhezők viadala sztárját, Jennifer Lawrence-t szerződése januártól az X-Men: Az elsők folytatásához köti. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.