Hirdetés

David Cronenberg rendezheti Az éhezők viadala folytatását?

|

Az éhezők viadalát rendező Gary Ross nemrég jelentette be, hogy nem vállalja a következő rész, a Catching Fire (Futótűz) rendezését, így a Lionsgate nagy erővel keresi a megüresedett hely betöltőjét.

Hirdetés

A Catching Fire-t a stúdió már augusztusban forgatni akarja, így nem sok ideje maradt új rendező felkutatására. Gary Ross egyrészt az első rész sikere miatt több pénzt kér, másrészt elmondása szerint nem szeretné ismételni magát, és egyébként is: az első könyv neki sokkal jobban tetszett. Mindenképp kevesebbet szeretnének költeni annál, amennyibe Gary Ross visszahozása kerülne. Az új rendező meg kell hogy feleljen mind a rajongóknak, mind pedig Suzanne Collins írónő elvárásainak.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.