Hirdetés

Hivatalos: David Fincher rendezi a World War Z 2-t

|

Megerősítést nyert a régóta pletykált hír: David Fincher fogja elkészíteni a Z világháború folytatását.

Hirdetés

Már több, mint egy éve (pontosabban 2016 nyara óta) pletykálják, hogy a Paramount stúdió nem kisebb nevet, mint a kultrendező David Finchert szeretné megnyerni a régóta tervben levő Z Világháború folytatásának rendezői székébe. Legutóbb április végén jöttek a hírek az esetleges szerződtetéséről, azonban érdemi megállapodás akkor sem történt. Egészen idáig. A stúdió fejese, Jim Gianopulos ugyanis nemrég a Hollywood Reporternek adott interjút, amiben minden kétséget kizáróan megerősítette, hogy a Z világháború 2-t (World War Z II.) Fincher fogja rendezni.

Hirdetés

Finchernek ez lesz az első filmje a 2014-es Holtodiglan óta, valamint a negyedik, amiben együtt dolgozhat Brad Pittel (Hetedik, Harcosok Klubja, Benjamin Button különös élete), aki visszatér Gerry Lane szerepébe. Azt viszont továbbra sem jelentette be a stúdió, hogy mikor is szeretnék bemutatni a filmet, viszont az első rész már 4 éve debütált, így valószínűleg nem igazán szeretnék még tovább halogatni a film elkészítését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.