Hirdetés

David Goyer szerint a DC univerzuma itt kezdődik

|

David Goyer Az acélember írója a jövőbeli filmekről ejtett pár szót. Azt mondta, hogy Batman részese Az acélembernek, de ez nem a Nolan féle Sötét Lovag.

Hirdetés

"Zack [Snyder] azt mondta, hogy Batman létezik ebben az univerzumban. De ez különbözik Chris [Nolan] Sötét Lovagjától. A Warner Brothers reméli, hogy lesz még több Acélember és létrejön egy megosztott univerzum. Összefuthatunk Batmannel, Csodanővel vagy az Igazság Ligájával ezekben a filmekben."

Úgy tűnik, hogy nem csak Batmant válogatják újra. Ha Az acélember az első film, akkor Ryan Raynoldsot is le kell cserélni Zöld Lámpás szerepében, márha egyáltalán vissza akarják hozni a karaktert. Goyer az interjú során csak Batmant, Supermant, Flasht és Csodanőt említette, hogy saját filmeket kaphatnak.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.